moye misto
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться32024-07-02 21:50:59
ПРОГУЛЯНКА ПРОТОРЕНОЮ ДОРОГОЮ
Добрий ранок, містяни! Ось і початок неділі, а тиждень був насичений. Помічники мера сподіваються, що вихідні у вас проходять добре. А ми підготували вам нову добірку новин. Тож на цій радісній ноті пропонуємо рушити знайомими маршрутами Міста. |
СУПЕР-НОВАЧОК
ПОСТОПИСЕЦЬ
СУПЕР-НОВАЧОК
ПАРА МІСЯЦЯ
ДУКУ та ДЖИНН: З тихим шипінням, заклинивши лише на секунду, двері почали відчинятися. Квай-Гон заглянув усередину і в онімінні завмер. Тут було темно, але зелене полум'я активованого світлового меча давало достатньо світла для того, щоб побачити джерело слабкого, але в'їдливого запаху раніше, ніж той досяг нюху джедаїв...
Поделиться52024-07-07 16:45:20
ІСКРИ ВІД БЕНГАЛЬСКОГО ВОГНЮ
Доброго ранку, любе Місто. Чи встигли ви за місяць скучити за новинами чи у справах зовсім забули про нашу традиційну рубрику? Що ж, ось ми їх підготували аби з новим місяцем все гарненько розкласти по поличках для вас. |
СУПЕР-НОВАЧОК
АКТИВІСТ
СУПЕР-НОВАЧОК
ПАРА МІСЯЦЯ
РЕЙНІРА та ДЕЙМОН: Принцеса стиснула руки разом, підібгала губи, дивлячись як її чоловік під дощем, що тільки-но почався, поспішає в замок. Ще одна причина її нервового стану. Вона гадки не мала куди зникає Деймон, і також куди він постійно забирає з скарбниці гроші? Раніше він ділився з нею своїми планами, зараз щось пішло не так, і як би принцеса не намагалася дізнатися куди і навіщо він пропадає з грошима, у неї нічого не вийшло. Нарешті, найчорніші підозри про його можливу зраду стали терзати її серце. Може стільки грошей йому щоразу було потрібно на побажання якоїсь недалекої коханки? Можливо, будучи з нею він забуває, що в нього є дружина, діти, дім?
Поделиться62024-09-01 16:05:47
В СВІТІ ТАК ПОВЕЛОСЯ...
Ми знову з вами зустрічаємося в розділі новин. Попереду новий тиждень, а понеділок день важкий, тож пропонуємо почати цей день із чогось міцнішого за каву, і чимпошвидше пуститися в дорогу до нових звершень. У нас для вас небагато новин аби не відволікати від справ, але всеж таки традиції існують для того аби до них повертатися знову і знову. |
ПОСТОПИСЕЦЬ
АКТИВІСТ
ПОСТОПИСЕЦЬ
ПАРА МІСЯЦЯ
РЕЙНІРА та ДЕЙМОН: — Ти не розумієш! Зараз весь Дрейфмарк та Річкові землі називають тебе вбивцею! Так, в них нема доказів, але якщо вони знайдуть? Тобі припишуть смерть Реї та Лейни також! Й це все буде не зупинити! Або доведеться вбивати Веймонда та кожного, хто щось ще подібне ляпне, що висказалт мені! Ти розумієш, що це дуже серйозно?!
Поделиться72024-11-03 18:48:00
ЗОРІ ПАРАМИ РОЗСИПАЮТЬСЯ
Містяни, вітаємо вас з прекрасним осіннім ранком. Ви сумували за нами? Ми ось за вами дуже скучили і тому поспішаємо принести маленьку дозу всього того доброго, що можемо знайти серед новин. |
ФЛУДЕР
АКТИВІСТ
АКТИВІСТ
ПАРА МІСЯЦЯ
РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці.